Bedrijfskleding LMS-beheerders

Per 1 januari 2023 wordt de bedrijfskleding voor meldkamerbeheerders verplicht gesteld. Daarom heeft de LMS in het voorjaar een roadshow bedrijfskleding gehouden, langs alle meldkamers in Nederland.

De LMS voert bedrijfskleding in voor de beheerders die op de meldkamervloer komen. Kwartiermaker bedrijfsvoering MK ON i.o. Remko Tippens: 'Uniforme bedrijfskleding is uitermate nuttig voor de herkenbaarheid; een duidelijk signaal dat je geen willekeurige bezoeker bent, maar iemand die op de beeldschermen mag kijken en onder bureaus mag kruipen.' LMS-beheerders hebben allen de veiligheidsonderzoeken afgerond en zijn beëdigd. 

Van 26 mei tot en met 9 juni ging de Greyhoundbus van firma Tricorp alle meldkamers langs om de beheerders de nieuwe LMS-bedrijfskleding te laten passen. Inmiddels heeft iedereen de gelegenheid gekregen om de gewenste kledingstukken te bestellen.

MON Apeldoorn

Ook in Apeldoorn vond in de stralende zon een uitgebreide passessie plaats. De achterliggende gedachte voor de bedrijfskleding wordt breed gedragen. Toch stond niet iedereen onmiddelijk te popelen om zich in uniforme kleding te hullen. Nadat 'chef' Sergio Els de kleding met flair had geshowd, waren de meesten zeer positief over de snit en stijl. 

Voeg toe aan selectie