Communicatie maakt een doorstart

In juli 2020 kwam de communicatiewerkgroep voor het eerst dit jaar weer bijeen. Het doel van de werkgroep is: de communicatie over de realisatie van de nieuwe Meldkamer Oost-Nederland in goede banen leiden.

Het was hoog tijd voor de communicatiewerkgroep om bij te praten over alle ontwikkelingen rond de realisatie van de nieuwe meldkamer. De werkgroep verzorgde voorheen de communicatie voor het deelproject Multi/Rood Oost5, maar werkt nu vanuit het bredere perspectief van de gehele realisatie. De werkgroep is hierin adviserend en ondersteunend aan Janice Meerenburgh,  kwartiermaker voor de realisatie van de nieuwe Meldkamer Oost-Nederland.  

De werkgroep maakte een verdiepingsslag op 24 september jongsleden. Aandachtspunten waren onder andere: communicatiestrategie, de verdeling van de werkzaamheden, communicatiekalender en gezamenlijke huisstijl. En ook: hoe vind je elkaar gemakkelijk in tijden van corona?  Enthousiame voert daarin de boventoon: we hebben er zin in om de communicatie over de realisatie van onze nieuwe meldkamer samen goed neer te zetten!

Informatie delen?

Heb je informatie over de realisatie van onze nieuwe meldkamer, die van belang is om te delen met de andere disciplines en werkgroepen? Neem dan contact met ons op! Jouw vertegenwoordiger zorgt ervoor dat deze informatie op de juiste plekken komt.

Vertegenwoordigers en contactinformatie

Bekijk de samenstelling van de werkgroep in onderstaand document. Hier vind je ook onze contactinformatie.

 

 

Voeg toe aan selectie