De ruwbouw is afgerond!

Juni 2022: een nieuwe fase. De ruwbouw is afgerond. De aannemer is bezig met de afwerking van het pand. De LMS is inmiddels in het pand gestart met het belangrijke proces van de aanleg van ICT en telefonie. Graag neem ik jullie in deze nieuwsbrief mee in beelden waar we staan. In de vorm van een video en recente foto’s.

We zetten samen grote stappen. Dit mocht ik ook weer laten zien aan centralisten Alex, Kirsten en Anne. Sinds het uitbrengen van de eerste video is er veel veranderd in het nieuwe pand. Zo zijn onder meer de tafels op de meldkamer geplaatst en is het een stuk minder rommelig in het pand. In het volgende item in deze nieuwsbrief neem ik jullie via een tweede video ook graag weer mee door het nieuwe gebouw. Zodat jullie de nieuwste ontwikkelingen kunnen zien.

Wil je de video nu al bekijken? Klik dan hier

Veel kijk- en leesplezier!

 

Janice Meerenburgh,                                                                                                                                                                            Kwartiermaker Realisatie Meldkamer Oost-Nederland

 

 

Voeg toe aan selectie