Een nieuw nummer één

In een aantal opzichten is deze nieuwsbrief 'anders' dan de vorige edities.

Sinds 1 januari 2020 zijn het beheer en de bedrijfsvoering van de meldkamers in handen van de Landelijke Meldkamer Samenwerking (LMS). Deze overdracht vond plaats in het kader van de Wijzigingswet meldkamers. Dit is ook het wettelijk kader voor de samenvoeging van onze drie meldkamers in Oost Nederland tot één nieuwe meldkamer.   

Voorheen werd de communicatie over de samenvoeging van onze meldkamers verzorgd door Marijke van Dijk van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG). Deze taak is nu overgenomen door Alette Smeenk (LMS). Vanaf deze plek nogmaals: dank, Marijke, voor al je werk op communicatie! We handhaven uiteraard het mooie format, dat je ontworpen hebt voor deze nieuwsbrief. 

Meld je opnieuw aan voor deze nieuwsbrief!

De doorstart betekent, dat we onze lezers moeten vragen om zich opnieuw aan te melden voor deze nieuwsbrief. Zo kunnen we onze adreslijst opbouwen en beginnen we met een schone lei. Bovendien is dat in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan door je naam en e-mailadres te sturen aan: info.meldkamer.oost-nederland@politie.nl

Zegt het voort

Laat ook anderen weten, dat het nodig is om je opnieuw aan te melden voor deze nieuwsbrief. Want we verspreiden deze editie alléén voor deze ene keer via de leidinggevenden en overlegstructuren van de Meldkamer Oost Nederland i.o. 

Ken jij iemand voor wie deze nieuwsbrief interessant en relevant is? Vraag hem of haar om zich ook aan te melden op bovenstaand e-mailadres. 

Werkgroep communicatie

De werkgroep communicatie bestaande uit de communicatieadviseurs van de veiligheidsregio's, ambulancezorg en de politie zal nog voor de zomervakantie opnieuw bijeenkomen. De uitnodiging wordt voorbereid door Alette Smeenk (LMS) en Adrienne Spijker van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM).    

Voeg toe aan selectie