Klik hier: JIJ bent er toch ook?

Wat: Denk mee over de inrichting van de gezamenlijke meldkamervloer
Wie: Iedereen die op de meldkamervloer gaat werken: Centralisten Rood, Wit en Blauw, de CaCo’s, Beheer, Team Technisch Toezicht, RTIC…..
Wanneer: 20 mei 2019, aanvang 09.30 uur. 
Waar: Van der Valk, Landgoedlaan 26 in Apeldoorn
Aanmelden: Vóór 14 mei bij je leidinggevende.

De nieuwe meldkamer in Apeldoorn wordt straks jouw werkplek. Daarom is het belangrijk dat jij samen met je collega’s kijkt en bespreekt hoe die werkplek er uit moet zien. De muren staan vast, ook het aantal werkplekken is bepaald. Maar wat vinden jullie nu samen een werkbare en prettig ingerichte meldkamer?  Aan de hand van 2 mogelijke opstellingen willen we met jullie daarover praten.

Op basis van jouw input en die van je collega’s gaan we in september een proefopstelling bouwen van de meldkamer. Daar kunnen jullie de nieuwe meldkameropstelling zien en ervaren. Dat is dan ook meteen het laatste moment om de ‘punten op de i’ te zetten en kleine wijzigingen door te voeren.

Dus, denk mee op 20 mei!

Overleg je met je leidinggevende of dat kan in verband met de bezetting op jouw meldkamer? Het programma ontvang je op het moment dat jouw leidinggevende jou heeft aangemeld.

Mocht je je al eerder aangemeld hebben, geef dat dan toch nog even door aan jouw leidinggevende. Dan hebben wij het overzicht weer helemaal compleet!

 

Voeg toe aan selectie