Omleidingsroute tijdelijk parkeerterrein Apeldoorn

De tijdelijke (onverharde) parkeervoorziening bij de meldkamer in Apeldoorn, achter het normale parkeerterrein, is tussen 1 maart en 1 april 2022 te bereiken via de parkeerplaats van de Rabobank. De doorgang via de verharde parkeerplaats wordt afgesloten in verband met bestratingswerkzaamheden bij de nieuwe meldkamer. Het parkeerterrein aan de Europaweg 79 blijft gewoon toegankelijk via de normale inrit.

Vorig jaar heeft de Eenheidsleiding besloten om het tijdelijke parkeerterrein te huren, omdat de bouw van de meldkamer voor minder parkeergelegenheid zorgt en de parkeerdruk momenteel hoog is. Dit parkeerterrein is half verhard, omdat het een tijdelijke functie heeft. Tot nu toe is dat terrein te bereiken via een weg achter de bouwplaats. Vanaf 1 maart 2022 wordt gestart met het definitief bestraten van het terrein van de meldkamer. Daarom is het tijdelijke parkeerterrein niet meer rechtstreeks bereikbaar. Het is dan alleen te bereiken via de Eendrachtstraat. Met instemming van onze buren mogen we gebruik maken van de inrit van de Rabobank. De verwachting is dat deze situatie tot ongeveer 1 april duurt. De omleidingsroute wordt aangegeven. De looproute naar het bureau loopt langs de spreng aan de woonwijkzijde. 

Het is niet toegestaan om te parkeren op het terrein van de Rabobank. De Rabobank stelt zijn parkeerterrein enkel open als toegangsweg naar de tijdelijke parkeervoorziening. Het parkeerterrein bij Europaweg 79 blijft toegankelijk via de normale inrit. We verzoeken je vriendelijk niet te parkeren in de bermen van het parkeerterrein.

Op onderstaande afbeelding staat in geel de rijroute aangegeven. De groene pijlen geven de veilige looproute aan.

Voeg toe aan selectie