Prik-post

Hier vind je korte berichten van brandweer, politie, ambulancezorg en beheer & bedrijfsvoering. Deze brengen activiteiten in beeld, die nodig zijn om straks goed over te gaan naar de nieuwe meldkamer.

Uitwijk en fallback Meldkamer Arnhem-Nijmegen (MAN)

De meldkamer in Apeldoorn (MON) is ingericht om de meldkamer Arnhem-Nijmegen (MAN) in geval van nood op een geteste manier te ontvangen. De leerervaringen van een onverwachte uitwijk in november 2019 zijn hierin meegenomen. Er zijn technische voorzieningen uitgevoerd en getest. Vervolgens is er een uitwijk- en fallbackdocument in beide MT’s is vastgesteld. Regelmatig oefenen blijft van belang om de vaardigheden op peil te houden en mogelijke wijzigingen in de infra boven water te krijgen. 

Brandweer & veiligheidsregio’s

Michel Thijssen nieuwe projectleider meldkamer Oost 5 Rood Multi (O5RM)

Sinds 1 mei 2020 is Michel Thijssen projectleider voor de inrichting van meldkamerfunctie brandweer en multi-opschaling binnen de Meldkamer Oost Nederland. Dit project heet meldkamer Oost 5 Rood Multi (O5RM). Michel heeft ruime ervaring met het uitwerken en doorvoeren van organisatieveranderingen binnen de Veiligheidsregio IJsselland. Hij gaat een deel van zijn tijd vrijmaken voor deze klus. Michel is voor de projectorganisatie van de Meldkamer Oost Nederland i.o  aanspreekpunt als projectleider brandweer/veiligheidsregio. Michel volgt in deze rol Janice Meerenburgh op. Zij besteedt sinds 1 februari 2020 haar volledige tijd aan de rol van kwartiermaker Meldkamer Oost Nederland i.o / Hoofd Meldkamer a.i.

 

 

Voeg toe aan selectie