Rondleidingen nieuwbouw voor medewerkers nieuwe meldkamer

In oktober en november organiseren we rondleidingen door het prachtige, nieuwe meldkamergebouw. Dit doen we voor alle medewerkers die in het eerste kwartaal van 2023 daarnaartoe verhuizen. We laten ze hiermee alvast kennismaken en hopelijk al wat vertrouwd raken met hun nieuwe werkplek. Ook is het een uitgelezen moment om 'live' vragen te stellen over de nieuwbouw. De rondleidingen voor familie vinden begin volgend jaar plaats.

Op verschillende dagen en momenten worden, op inschrijving, rondleidingen georganiseerd. Op deze manier krijgen alle medewerkers (gezien de onregelmatige diensten) de mogelijkheid deel te nemen. Er zijn 36 rondleidingen (van ca. 1 uur), verdeeld over negen dagen. Genoeg keuzedata dus! Onderaan dit bericht lees je hoe je je kunt opgeven. 

Data 

Uitgaande van maximaal 15-20 deelnemers per rondleiding, hebben we de volgende data geprikt:

  • 25, 26 en 27 oktober
  • 1, 2 en 3 november
  • 8, 9 en 10 november.

In alle gevallen gaat het om vier rondleidingen per dag, 's ochtends twee en 's middags twee (begintijden 9.30, 11.00, 13.30 en 15.00 uur). We hebben voor deze vaste momenten gekozen omdat vanaf december opleidingen en trainingen in het gebouw zijn, die we in een veilige omgeving zonder verstoringen willen laten plaatsvinden. 

Rondleiding en speeddates

We leiden iedereen rond langs alle relevante ruimtes in het pand, en geven daar informatie over de betreffende ruimte. Je kunt hierbij denken aan natuurlijk de meldkamervloer, maar ook aan kleedruimtes, vergaderruimtes, pantry's, lockers, briefing- en bezoekersruimte en SGBO-ruimte. 

Na afloop van de rondleiding zijn er in de centrale hal heuse 'speeddates'. Medewerkers kunnen met behulp van ludieke vragenkaartjes met een willekeurige collega in gesprek gaan. En dat onder het genot van een kop koffie of een ander drankje.

Vragen 

Tijdens de rondleiding kunnen de medewerkers vragen stellen die zo mogelijk door de rondleider worden beantwoord. Lukt dat niet, dan worden de vragen genoteerd en komen we er later op terug. Verder staat in de centrale hal een flipover, waarop ook vragen genoteerd kunnen worden.

Familiedag

Naast de rondleidingen organiseren we een familiedag, waarop medewerkers zelf hun familieleden mogen rondleiden. Deze  is gepland op 11 februari 2023, de Europese 112-dag. Meer informatie daarover krijg je later van ons. Mocht je mee willen helpen in de organisatie, laat het ons weten! 

Hoe schrijf je je in? 

Alle medewerkers die in 2023 naar het nieuwe meldkamergebouw verhuizen, kunnen zich aanmelden. Stuur hiervoor uiterlijk 2 oktober 2022 een mail naar j.tusveld@mkon.nl. Geef daarbij aan: naam, huidige werklocatie, mobiele nummer en je 1e en 2e keuze. Je kunt je ook als team aanmelden. Het kan zijn dat bepaalde data/tijdstippen snel vol zitten. Daarom geldt: wie het eerste komt, het eerste maalt! Komen we echt data tekort, dan regelen we dat op dat moment. 

 

Voeg toe aan selectie