LMS-actie Europese 112-dag: deel je bedankje!

Op 11 februari is het weer Europese 112-dag. Een dag die de Europese Commissie in het leven heeft geroepen om mensen er bewust van te maken dat 112 in alle lidstaten bereikbaar is voor hulp in levensbedreigende situaties. Positieve aandacht voor het belang van noodnummer 112 en de mensen die er (mee) werken.

112-dag en LMS

De EENA (European Emergency Number Association) initieert dit jaar de campagne #thankyouchain op social media waarbij collega’s en partners elkaar kunnen bedanken. De LMS haakt hierop aan en besteedt op deze dag aandacht aan de unieke bijdrage die iedereen in het meldkamerveld – collega’s, samenwerkingspartners en leveranciers –  het afgelopen jaar heeft geleverd aan het werken aan en in de meldkamer van de toekomst.

Oproep: deel je bedankje!

In het licht van deze thankyou-campagne vragen we medewerkers om een collega of partner in het zonnetje te zetten met een bedankje. Ben jij iemand die in 100 woorden zijn dankwoord digitaal wil delen? Stuur je bedankje dan naar communicatie.lms@politie.nl.

De bedankjes worden op 11 februari intern gedeeld op de intranetpagina van LMS/MDC en als onderdeel van de terugblik op de 112-dag in de LMS Update van februari. 

 

 

 

Voeg toe aan selectie