Nieuwbouw op de voet gevolgd

Natuurlijk gaan we de nieuwbouw op de voet volgen! Er zijn diverse communicatie-activiteiten in voorbereiding. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

Graag delen we een korte impressie van de communicatie-activiteiten die we in petto hebben. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze nieuwsbrief in de gaten!

Eerste heipaal

Aan het slaan van de eerste heipaal schenken we speciale aandacht. We gaan hier uiteraard volledig Covid-proof een gedenkwaardig moment van maken. Dit delen we vervolgens digitaal met alle medewerkers. Ook de media worden dan geïnformeerd. 

Virtuele rondleiding

Enige tijd geleden hebben we al aangekondigd dat er een Virtual Reality (VR) tour in de maak was, waarmee jullie een digitale virtuele rondleiding door het nieuwe meldkamergebouw kunnen maken. Binnenkort volgt informatie over de link die je daarvoor ontvangt. Ook volgt dan uitleg over hoe je kunt inloggen om de rondleiding te maken.

Bouwvlog

Er wordt hard gewerkt aan het maken van beelden vanaf het eerste moment van actie op het bouwterrein. Dit gebeurt via een op de bouw gerichte camera, vanuit ons naastgelegen pand aan de Europaweg 79. Met die beelden maken we vlogs, die we regelmatig met jullie delen. Een leuke en makkelijke manier om up-to-date te blijven en de nieuwbouw van je nieuwe werkplek op de voet te volgen! 

Timelapse

Van de opnames die we met de camera maken, stellen we een timelapse samen. Altijd een mooi middel om het ontstaan van een nieuw gebouw in beeld te brengen! 

Q&A-sessies

In het voorjaar gaan we digitale Q&A-sessies inplannen, zodat iedereen persoonlijk een antwoord kan krijgen op de vele vragen die er ongetwijfeld leven. Binnenkort volgt meer informatie hierover. Heb je onderwerpen die daar zeker aan bod moeten komen? Mail dan naar: info.meldkamer.oost-nederland@politie.nl.

 

 

Voeg toe aan selectie