UITGELICHT: interieur meldkamer

Inmiddels hebben we regelmatig foto's gedeeld over de buitenkant van de nieuwbouw. Het duurt nu niet lang meer, voordat er van binnen ook van alles gaat gebeuren. De nieuwe meldkamer begint echt vorm te krijgen!

De architect van het gebouw heeft ook de selectie van het meubilair in zijn opdracht en heeft gekozen voor Gispen als leverancier. Het PDC is voortvarend bezig met de voorbereiding van de bestelling bij Gispen. De Nationale Politie heeft met Gispen een assortiment afgesproken, waarbij zo goed mogelijk wordt aangesloten op het kleurenpalet van het gebouw.

Hieronder zie je de vloerafwerkingen (tapijt- en vinyltegels, bamboevloer) en daarop de stoffen die samen met de architect zijn geselecteerd voor de meubels met een zachte afwerking. Er is bewust gekozen voor materialen met een natuurlijke uitstraling. Dit past goed bij de ligging van het gebouw in het Van Gelderpark en de Hoge Veluwe. Daarnaast is het ook prettig voor het welbevinden van de medewerker, die in het werk met ernstige zaken in aanraking komt, dat de werkomgeving een rustige uitstraling heeft.  

Voeg toe aan selectie