Verdeling werkplekken

Een van de vragen die we met enige regelmaat ontvangen, is van kantoormedewerkers over hun toekomstige werkplek. Hoe gaan we hiermee om, hoe wordt de 4e verdieping verdeeld? We vroegen het Marco Haagen, projectleider bouw en Remko Tippens, kwartiermaker bedrijfsvoering LMS.

Marco vertelt: 'De Projectgroep Huisvesting, waarin LMS (via Remko Tippens), TTT, TGO en SGBO vertegenwoordigd zijn, heeft het werkplekplan in het Programma van Eisen vastgesteld. In dit plan is het uitgangspunt dat iedereen zoveel mogelijk flexibel werkt. Je zit bijvoorbeeld alleen in een afgesloten kantoor voor concentratiewerk; de aanlandplekken in het atrium zijn om even snel je mails te checken. Ook leidinggevenden draaien mee in dit systeem en hebben geen eigen kamers. Voor bijvoorbeeld RTIC en meldkamerbeheer zijn werkplekken met speciale uitrusting (grotere beeldschermen).

Remko vult aan: ‘Het MT MK ON i.o, waarin alle disciplines en LMS zitting hebben, heeft besloten om de ruimte op de vierde verdieping in zones te verdelen. Elke discipline krijgt een zone toegewezen, en daarbinnen is er een flexconcept. Deze verdeling in disciplinespecifieke zones moet het handiger maken voor collega’s om te weten waar ze hun collega van brandweer, politie of ambulancezorg kunnen vinden.’

Meer informatie over deze verdeling in zones volgt richting ingebruikname van het pand.

 

Voeg toe aan selectie