Winnaars prijsvraag nieuwsflits bekend!

In de nieuwsflits van 31 maart hebben we o.a. aandacht besteed aan de impressieplaten van het nieuwe meldkamergebouw. Deze zijn op elke meldkamervloer in Oost-Nederland geplaatst. Daarop kunnen jullie de indeling, look and feel van de nieuwe MK ON zien. Saillant detail was de aanwezigheid van een tweetal 'ongewenste' bezoekers en van Wally op deze platen. We vroegen jullie om deze te traceren en jullie antwoord naar ons te mailen, om daarmee kans te maken op een prijs.

Inmiddels zijn de gelukkige winnaars van een overheerlijke slagroomtaart bekend! Het zijn Arjan Septer, CaCo Meldkamer Arnhem-Nijmegen en brandweervrijwilliger post Lienden en Maurice Polman, centralist brandweer Meldkamer Arnhem-Nijmegen en brandweervrijwilliger post Zetten. Deze heren hebben, zoals vele andere collega's, de indringers en Wally weten te ontdekken op de impressieplaten. Zij waren echter de eerste twee inzenders en daarom vielen zij in de prijzen. 

Janice Meerenburgh, kwartiermaker realisatie Meldkamer Oost-Nederland i.o., overhandigde op 18 mei de taarten aan beide heren op hun gezamenlijke werkplek op de Meldkamer Arnhem-Nijmegen in Arnhem. Maurice - alias Wally - had zich voor de gelegenheid extra opgedoft. En natuurlijk zijn wij altijd in voor een beetje humor. Top, Maurice! 

Arjan Septer

Maurice Polman, alias Wally

 

 

 

Voeg toe aan selectie